fanreis 2013FANSITE: een eigen website voor een groeiende aanhang van enthousiaste MarieChristien-fans.

De fansite werd gemaakt door Johan en Lea van Toren, en is al weer even in de lucht. Eenmaal begonnen met lezen en bladeren in alles wat de site te bieden heeft, dan vliegt de tijd voorbij. U kunt foto's van de vele optredens bekijken, een indruk krijgen van de fanreizen in 2013 en 2015 naar Duitsland en van nog veel meer. Gaat u maar eens kijken op www.fansitemariechristien.nl 

FAN-dag 2016 Op zaterdag 14 juni 2014 vond de eerste "MarieChristien FAN-dag" plaats, een dag om herinneringen aan het fan-weekend 2013 op te halen, heel veel foto's te bekijken, bij te kletsen en samen al plannen maken voor deelname aan het fan-weekend van 2015 dat inmiddels ook al weer achter de rug is!

In Café-Zaal Eetcafé 't Oventje, Voor-Oventje 32 in Zeeland was het toen in 2014 een heerlijke zonovergoten dag voor alle fans: ontvangst met koffie en een koekje, vier consumptie-muntjes, een optreden van MarieChristien en een afsluitende BBQ. Alles speelde zich af tussen 12.00 en ca. 19.00 uur. Binnenkort wordt opnieuw een fandag georganiseerd, de FANDAG 2016!
Deze dag vindt plaats op zondag 26 juni a.s. en begint om 13.00 uur opnieuw in Café-Zaal Eetcafé 't Oventje, Voor-Oventje 32 in Zeeland. Kijk op de agenda voor meer informatie en eventuele inschrijving, er is nog plaats.


FAN-WEEKEND 2017: de tweede fanreis vond plaats van 26 tot en met 30 juni 2015; zo'n 80 fans streken met MarieChristien neer in een van de hotels van Enjoy hotels / Sauerlandhotels: Schlosshotel Sophia in Bleiwasche was the-place-to-be! Een arrangement van vijf dagen (vier nachten) op basis van het all-inclusive arrangement van Sauerlandhotels. Deze reis was volgeboekt en werd een groot succes.
Voor 2017 staat een nieuwe fanreis naar Duitsland op het programma: gekozen is voor het Alpin Hotel (opnieuw Enjoy-hotels) in Schmallenberg. We zijn daar van donderdag 29 juni tot en met maandag 3 juli 2017! Aanmelden voor deze reis kan straks via deze website, volgt u het nieuws op de homepagina. De fans en zeker ook MarieChristien hebben er weer zin in. Het programma belooft opnieuw veel moois.