DSC 2537 comprMEER OVER HET ALBUM EN DE THEATERVOORSTELLING:
Het nieuwe album gaat heel mooi worden. Dat is een feit. MarieChristien heeft met zorg de juiste personen uitgekozen. Een groep enthousiaste mensen die het muzikale hart op de juiste plaats hebben. Het plezier spat ervan af en dat zal zeker te horen zijn op het nieuwe album. Dit enthousiasme zal ook zeker te zien zijn in Markant op 11 november. Wie zijn deze enthousiaste mensen die samen met MarieChristien aan dit muzikale avontuur zijn begonnen?

Wij stellen aan jullie voor:
        

PIETER VAN SCHOOTEN: LIEDJESSCHRIJVER / PRODUCER EN THEATERMAKER.
Met hem gaat MarieChristien haar nieuwe album maken. Er was meteen een klik. Pure muziek, dat is wat ze samen willen, muziek met een hart. Op dit moment wordt de basis gelegd voor 14 prachtige nummers. 'Pareltjes' zoals MarieChristien het zegt. De lat ligt hoog, maar dat moet ook. Elk bezoekje, elke werkdag samen, het is één feest. MarieChristien verheugt zich erop om het eindresultaat aan jullie te laten horen op 11 november a.s. in Theater Markant in Uden.

 

HENK HENDRIKX: REGISSEUR gaat wederom de nieuwe theatervoorstelling regisseren samen met MarieChristien. Het is magie tussen die twee. Samen komen ze tot hele mooie dingen. Naast 'Voetsporen', 'Het Ultieme Kerstgevoel' en 'Over'- Winteren storten zij zich nu op de nieuwe theatervoorstelling voor de CD - presentatie op 11 november. 'Pure Kracht', de werktitel van deze theatervoorstelling  doet de samenwerking tussen Henk en MarieChristien eer aan. De werkzaamheden begonnen al vele maanden geleden. Het resultaat begint meer en meer vorm te krijgen. 'Fantastisch om met deze man te mogen samenwerken' aldus MarieChristien. En MarieChristien is ijverig en leergierig. Ze gaat voor het mooiste resultaat!

IRIS VAN NULAND: VIOOL. De 16-jarige violiste Iris van Nuland (winnares van super-kids) zal op haar viool te horen zijn. Dit jonge talent vindt het helemaal leuk om mee te doen. Voornamelijk speelt zij klassieke muziek en dit is een bijzonder uitstapje voor haar.

PAUL VAN EXTEL: BASGITAAR. Muzikant in hart en nieren. Maakt zijn hele leven al mooie muziek. Speelt in verschillende bands en MarieChristien kent hem al jarenlang uit het muziekwereldje.

COLIN DEKKERS: PERCUSSIE EN DRUM. Colin was ook tijdens eerdere theatervoorstellingen van MarieChristien betrokken met percussie. Ook Colin speelt in verschillende bands.


KARLIJN RAAIJMAKERS: GITAAR.
Karlijn geeft zelf gitaarles en laat zien dat je op jonge leeftijd al veel kunt bereiken in de muziek. Zij is een enthousiaste aanvulling binnen de groep.

BRAM BOSMANS: PIANO, TROMPET, BUGEL EN SAXOFOON. Het rijtje laat het al zien. Bram is een alles-kunner op het gebied van muziek. In het dagelijkse leven is hij muziekdocent. MarieChristien kent Bram uit het Brabantse muziekwereldje en hebben samen al regelmatig op het podium gestaan.

Op de hoogte blijven? Schrijf je GRATIS in op onze nieuwsbrief      aanmelden

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
Datum : donderdag 12 november 2020
13
Datum : vrijdag 13 november 2020
14
15
16
17
18
Datum : woensdag 18 november 2020
19
20
21
22
23
24
Datum : dinsdag 24 november 2020
25
Datum : woensdag 25 november 2020
26
27
29
30

Binnenkort

03
dec
Geldrop
Datum: 03 december 2020, 14:30

06
dec
Nijmegen
Datum: 06 december 2020, 15:00

07
dec
Nijmegen
Datum: 07 december 2020, 14:00