EH07042020 149 comTERRASCONCERTEN MET BIJZONDERE INTERACTIE OP AFSTAND: In de afgelopen week ben ik benaderd door verschillende zorginstellingen met de vraag of ik mijn muziek vanaf het terras kan verzorgen. Ik was meteen enthousiast en zie mooie mogelijkheden in het verzorgen van 'terrasconcertjes'. Ik weet heel zeker dat ik de mensen ‘op afstand’ kan laten genieten van mijn muziek- en theatermomenten. Theater 'Pur Sang', dichterbij kan nu even niet, helaas.

Een terras wordt nu een bijzondere plek. Een plek waar muziek en mensen ‘weer bij elkaar komen’. Een plek waar ik in deze onzekere tijd mijn muziek dichterbij uw bewoners kan brengen. Via hun raam komen mijn klanken bij uw mensen. 

Iedereen herkent dat gevoel wanneer mensen in moeilijke tijden met muziek in aanraking komen. Er gebeurt iets.
Als ik in die sfeer een optreden verzorg, gaat dat verder dan alleen maar een liedje zingen. Dan ontstaat er iets tussen mij en mijn 'publiek'…. iets persoonlijks, iets intiems…heel direct!
'VERAF MAAR TOCH DICHTBIJ'

Tijdens mijn terrasconcertjes breng ik de muziek door middel van passende interactie dichtbij de mensen. Een terras wordt ‘een heel mooi decor’. Mijn programma biedt vooral herkenbaarheid en...het zou toch fantastisch zijn om binnenkort uw bewoners te verrassen met een vrolijke noot?

'MUZIEK DOET LEVEN': Voor meer informatie kunt u mij altijd bellen of reageren via de contactmogelijkheid. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je GRATIS in op onze nieuwsbrief      aanmelden

Agenda

Binnenkort

03
feb
De Bosch
Datum: 03 februari 2021, 10:00

03
feb
Den Bosch
Datum: 03 februari 2021, 14:00

07
feb
Nijmegen
Datum: 07 februari 2021, 15:00