foto CD hoesje in muur"PURE KRACHT' Wie goed naar dit album luistert, hoort naast 14 ‘pareltjes’ ook een verhaal. Mijn verhaal van keuzes maken en ‘ja’ of ‘nee’ durven zeggen. De juiste mensen om je heen hebben, ontmoeten, verliezen. Deze personen en deze keuzes hebben invloed gehad op hoe ik op dit moment in het leven sta. Sterker dan ooit. 
 
Met mijn producer Pieter van Schooten en een geweldige groep muzikanten hebben we een prachtige CD gemaakt. Een variatie van vrolijke nummers en prachtige luisterliedjes. Het is fantastisch om samen te repeteren en te voelen dat je met iets moois bezig bent. En als dan het eindresultaat tóch nog die verwachting overtreft, dan mag ik gerust zeggen dat ik trots ben.
Trots op de inbreng en het eindeloze geduld van Ad en op die juiste mensen om me heen, die me onvoorwaardelijk gesteund hebben. Maar ook trots op mezelf.

Inmiddels een mooie, succesvolle carrière opgebouwd als zangeres & theatermaker. Met dit album vier ik mijn jubileum: 20 jaar vakvrouw, …  ‘op eigen kracht, maar niet alleen’.
MarieChristient

Wilt u dit album bestellen? Neem contact op via de contactlink en u kunt uw bestelling plaatsen. Vergeet niet uw adresgegevens te vermelden. Het album wordt meteen naar u verstuurd.
De prijs van dit album: € 10.00 excl. verzendkosten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je GRATIS in op onze nieuwsbrief      aanmelden

Agenda

Binnenkort

13
juli
Arnhem
Datum: 13 juli 2020, 14:15

20
juli
Den Haag
Datum: 20 juli 2020, 14:00

21
juli
Arnhem
Datum: 21 juli 2020, 11:00