Tijdlijn

1980

Regionale songfestival

In 1980 wint zij op veertienjarige leeftijd haar eerste regionale songfestival..

1980

1984

TROS prijs uitreiking

In 1984 ontvangt zij uit handen van de TROS tijdens het Gouden Sleutelfestival zowel de Juryprijs als de Publieksprijs. Dat blijkt het begin van een veelbelovende carrière te zijn.

1987

Zangdebuut

MarieChristien maakt haar geregistreerde zangdebuut in ’87.

1987

1997

Album Gewoon MarieChristien

2000

Album 'n Handje-vol Muziek

2000

2002

Brabantse Dialectpenning

Brabantse Dialectpenning in 2002: "MarieChristien zingt en entertaint op een professionele manier in een gemoedelijke ambiance. Een zangeres die ervan geniet het publiek te laten genieten!" Aldus het juryrapport in juni 2002 tijdens het Brabants Dialectfestival in Lieshout, dat tweejaarlijks wordt georganiseerd.

1-11-2002

Album Efkes stô de wirreld stil

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

1-11-2002

2004

Album Pluk d'n dag

2004

Brabantse Dialectpenning

Aan MarieChristien wordt opnieuw de Brabantse Dialectpenning toegekend in 2004: deze prijs versterkt haar motivatie en haar gedrevenheid om steeds weer haar repertoire te vernieuwen en uit te breiden.

2004

2006

Nominatie Brabantse Dialectpenning

Opnieuw een nominatie voor de Brabantse Dialectpenning, drie keer "op rij" deze penning winnen zat er niet in.....; opnieuw toch een blijk van erkenning voor wat ze betekent voor "het Brabantse lied" en dat haar zelfgeschreven teksten en muziek indruk maken op een groot publiek.

2007

Afscheid OBS De Leeuwerik

MarieChristien verlaat, na 21 jaar als lerares in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, "haar" basisschool De Leeuwerik. Ze krijgt een prachtig afscheid en start haar carrière als professioneel zangeres: ze maakt van haar hobby haar beroep!

2007

2007

Ad de Laat prijs

In maart 2007 wordt de inmiddels fulltime zangeres MarieChristien onderscheiden met de Ad de Laat prijs. Deze prijs wordt haar toegekend vanwege haar bijzondere verdiensten voor het Brabantse dialect. "MarieChristien heeft in hoge mate bijgedragen aan de erkenning van het Brabants als eigen taal".

2007

Album Allerliefst

MarieChristien moet voor haar optredens steeds verder van huis en overschrijdt vaker de provinciegrens. Ze besluit dat haar volgende, vijfde album Nederlandstalig moet zijn. Zij ontmoet John van de Ven (de grote man achter het succes van Andre Hazes en daarnaast bekend van producties voor o.a. Grad Damen en Dana Winner) en hij wordt de producer van haar eerste Nederlandstalige album. Dankzij producer John van de Ven klinkt de muziek nu heel anders; haar publiek vindt het fantastisch. Als bonus krijgt men bij dit nieuwe album ook nog een Brabantse versie.

2007

2008

Album Warm Wit

MarieChristien brengt een nieuw album met prachtige luisternummers, een album in winterse sferen. Het album is de basis voor een nieuwe show die ze alleen in de maanden november, december en januari van elk jaar gaat verzorgen. Het album werd geproduceerd door John van de Ven in Studio Jan Vis.

01-03-2008

Ambassadeur 'Leven voor leven'

MarieChristien wordt geinstalleerd als ambassadeur van de Stichting 'Leven voor leven', gevestigd in Deurne. In 2009 begeleidde MarieChristien samen met enkele bestuursleden enkele transporten naar Roemenie om met eigen ogen te aanschouwen hoe hard het nodig is dat deze mensen worden geholpen met goederen voor ziekenhuizen en scholen. Een indrukwekkende reis!

01-03-2008

April 2008

Lancering 'Maximaal Oranje'

Een voorstelling in de aanloop naar (inmiddels) Koningsdag. gericht op de actualiteiten rondom ons Koningshuis. Een blijvertje, en elke keer anders.

Mei 2008

Lancering 'Met een knipoog naar Maria'

In de maanden mei en oktober gaat MarieChristien met een speciaal programma de provincie door, met een knipoog naar Maria. Zo heet de show dan ook. Naast haar eigen Maria-nummers (en dat zijn er al een flink aantal) brengt ze ook een paar opvallende moeder-liedjes ten gehore. Dat zijn zowel bekende, als ook speciaal voor dit programma geselecteerde nummers. Tussendoor vertelt ze diverse verhalen over de vrouw en de moeder.

Mei 2008

November 2008

Lancering 'Warm-wit'

Het winteralbum 'Warm-Wit' is de basis van deze nieuwe voorstelling, die in de maanden november, december en januari te boeken is. Ze bevat mooie sfeervolle nummers met een nostalgische inslag, maar ook gepaste vrolijkheid. Met in de laatste twee weken van december wat meer aandacht voor Kerstmis. een overwinteringsvoorstelling, maar wel een om prettig wakker bij te blijven. 'Buiten koud en donker, binnen Warm-wit'!

2009

Album MarieCrescendo

Alweer een nieuw album, opnieuw geproduceerd door John van de Ven, met de naam MarieCrescendo. Het gaat goed met zangeres MarieChristien en het thema "Crescendo" van dit album geeft dat perfect weer. Het album bevat mooie ballads, afgewisseld met vrolijke up-tempo nummers. Gekozen is voor een afwijkende vormgeving, een zogeheten "booklet" met daarin een CD en een DVD met vijf clips; een "must" voor de trouwe fans.

2009

December 2009

Lancering 'Ave Maria en MarieChristien's allermooiste decemberliedjes.

Een combinatie van diverse Maria-liedjes en echt de allermooiste, zelfgeschreven Kerstliedjes, o.a. afkomstig van MarieChristien's Kerst-CD 'Effekes stao de wirreld stil'.

2012

Album Voetsporen

In maart 2012 presenteert MarieChristien haar nieuwe album "Voetsporen" in Theater Markant in Uden. In een nagenoeg uitverkochte theaterzaal vertolkt ze, ondersteund door een vijftallig combo, alle nummers van dit nieuwe album, dat met een ovationeel applaus wordt ontvangen. Ook "Voetsporen" zal een vervolg krijgen in de shows die MarieChristien verspreid over het land inmiddels verzorgt. Voetsporen-Live is de theater-toer met live-muzikanten; die brengt haar naar diverse theaters als De Lievekamp (Oss), De Schakel (Gilze) en De Blauwe Kei (Veghel). Voetsporen-solo, evenals haar andere shows, verzorgt MarieChristien op uitnodiging overal in het land, begeleid met orkestband, eigen licht en geluid, podium-aankleding en geluidsman. Het album "Voetsporen" werd geproduceerd door Roel Jongenelen in nauwe samenwerking met John van de Ven in de nieuwe studio Apollo 98 van Roel Jongenelen.

2012

September 2012

Lancering 'Voetsporen van het leven'

Deze show van MarieChristien is gemaakt naar aanleiding van haar 8e album “Voetsporen”. “Voetsporen” staat voor de stappen die gemaakt worden in het leven. Bewust en onbewust. De sporen die deze stappen achterlaten zijn herinneringen die we moeten bewaren, die we willen koesteren. Deze voorstelling heeft een positieve uitstraling: eigen werk, verhalen en samenzang wisselen elkaar af. Een mooi decor en sfeervolle belichting maken dit theaterprogramma heerlijk en herkenbaar..

December 2012

Lancering 'Het Ultieme Kerstgevoel'

MarieChristien gaat samen met haar publiek op zoek naar het échte Ultieme Kerstgevoel. U ervaart het ware kerstgevoel!

December 2012

Juni 2013

Lancering 'Een verrassende tijdreis'

In 'Een verrassende tijdreis' komen alle mooie MarieChristien-'hits' voorbij, alle mooie liedjes van vroeger tot en met heden. Liedjes die gaan over de dingen van alledag, over de gewone en herkenbare dingen in het leven. Veel interactie met het publiek.

Juni 2013

Eerste FAN-reis naar Duitsland

De eerste FAN-reis is een feit. Hotel Marleen (Sauerlandhotels.nl) in Siedlinghausen is de thuisbasis voor 5 dagen entertainment en groot plezier. MarieChristien als stralend middelpunt van 50 enthousiaste fans!

Juni 2013

Mei 2014

Lancering 'Die bijzondere vrouw'

In de maanden mei en oktober brengt MarieChristien in vervolg op de zeer succesvolle voorstelling “Met een knipoog naar Maria” een nieuwe voorstelling rondom “de vrouw, de moeder en Maria”. Onder de titel “Die bijzondere vrouw” beleeft het publiek een vleugje nostalgie…………. Een show om nooit meer te vergeten. Mooie liedjes, anekdotes en samenzang. “Jawel, het kan en mag nog steeds”.

Juni 2014

Eerste FAN-dag

In vervolg op de eerste fan-reis naar Duitsland volgt op 14 juni 2014 een eerste fan-dag; een reunie met alle deelnemers aan de 2013-fanreis, aangevuld met nieuwe enthousiaste fans. Cafe-zaal Eetcafe 't Oventje was de gastvrije locatie waar deze eendaagse fan-gebeurtenis plaats vond. Een spetterend optreden van MarieChristien, waaronder vele verzoeknummers, koffie, drankjes, een afsluitende BBQ en het prachtige zomerse weer maakten samen de dag tot een onvergetelijke herinnering!

Juni 2014

Augustus 2014

Cum laude geslaagd voor zangopleiding

MarieChristien voltooide de vijfjarige zangopleiding 'methode Eldar' bij zangpedagoge Mieke Werger. Op zaterdag 30 augustus 2014 slaagde ze cum laude en vertolkte een serie zangnummers die de examinator kippenvel bezorgden; een cijferlijst om trots op te zijn was het resultaat. En de fans en haar publiek genieten keer op keer van deze fantastische heldere stem. MarieChristien mag trots zijn!

Oktober 2014

DVD 'Die Bijzondere Vrouw'

Een DVD die werd gebaseerd op de theatervoorstelling 'Die Bijzondere Vrouw', met liedjes over de 'vrouw', over 'moeder in het algemeen' en over Maria. Een waar kijk- en luistergenot!

Oktober 2014

December 2014

DVD 'Het Ultieme Kerstgevoel'

MarieChristien gaat samen met haar publiek op zoek naar 'het ultieme kerstgevoel'. Een aaneenschakeling van mooie anekdotes, bekende Kerstliedjes die iedereen kent van vroeger en door MarieChristien zelfgeschreven Kerstnummers; alles via 'een rode draad' in een prachtige verhaallijn uitgewerkt en uitgebracht op DVD.

Februari 2015

Lancering 'Een kus van Valentijn'

Een sfeervolle, maar ook vrolijke voorstelling met prachtige luisterliedjes,vlotte nummers en samenzang. Natuurlijk ontbreken de mooie gedichten niet. Vriendschap staat centraal.

Februari 2015

Juni 2015

Tweede FAN-reis naar Duitsland

Een geweldig fan-weekend met meer dan 70 enthousiaste fans van MarieChristien. Schlosshotel Sophia van de Enjoy-hotels was de thuisbasis; het werd één groot feest dat vijf dagen duurde. Op naar 2017, het derde fanweekend!

November 2015

Lancering 'Over-Winteren'

MarieChristien is inmiddels theatermaker en lanceert in Doetinchem in Herberg-Zalencentrum 't Onland haar nieuwe theatervoorstelling 'Over-Winteren'. Haar bezoekers hangen aan haar lippen, en volgen de rode draad: het verhaal van de overbuurman, dat samen met regisseur Henk Hendrikx uit Zevenbergen werd uitgesponnen over de periode van het vallen van het eerste blad tot en met het ontluiken van de eerste voorjaarsbloemen... Anekdotes en prachtige luisternummers, met af en toe een vrolijke noot; een voorstelling die u niet mag missen, en in 2016 en de jaren erna opnieuw kunt gaan bezoeken op meerdere plaatsen.

November 2015

Maart 2016

Lancering 'UNIEK'

In maart 2016 werd de theatervoorstelling 'Uniek' gelanceerd. MarieChristien geeft antwoord op vragen uit haar publiek en beantwoordt die met één van de liedjes uit haar uitgebreide repertoire van (meestal) zelfgeschreven nummers. De voorstellingen vlogen voorbij. Samen met het publiek werden de bouwstenen gelegd voor een 'Unieke' herinnering. Mooi en waardevol, waarvan er 'misschien' nooit meer een tweede komt. Het was genieten vanaf de allereerste minuut. Het publiek was verrast door de antwoorden op hun vragen en MarieChristien zong de antwoorden met een van haar nummers uit haar inmiddels brede repertoire. Met aan het einde...terecht die welverdiende staande ovatie.

Juni 2016

Tweede FAN-dag

In vervolg op de tweede fan-reis naar Duitsland volgt op 26 juni 2016 een tweede fan-dag; een reunie met de deelnemers aan de 2013- en 2015-fanreizen, aangevuld met nieuwe enthousiaste fans. Cafe-zaal Eetcafe 't Oventje was opnieuw de gastvrije locatie waar deze eendaagse fan-gebeurtenis plaats vond. Een sprankelend optreden van MarieChristien, waaronder vele verzoeknummers, koffie, drankjes en een afsluitende, goed verzorgde BBQ maakten samen de dag tot wederom een onvergetelijke herinnering! De derde fanreis naar Hotel Alpin in Schmallenberg in juni 2017 werd al toegelicht en velen hebben zich al aangemeld; vol=vol.

Juni 2016

Juni 2017

Derde FAN-reis naar Duitsland

Met MarieChristien op de fiets gearriveerd in Schmallenberg (Sauerland) kon dit weekend losbarsten. Opnieuw een fantastisch fan-weekend in één van de Enjoy-hotels: Hotel Alpin. Hoogtepunt van dit derde fan-weekend was het 'Songfestival' met nummers van de nieuw te produceren CD die in november 2018 gaat verschijnen. Het vervoer werd verzorgd door Cor Labots Personenvervoer (Berkel en Rodenrijs), naar volle tevredenheid!

Augustus 2017

EMA Cruise

Een fantastisch dag-uitje op vrijdag 4 augustus 2017, georganiseerd samen met EMA-Busreizen: een cruise over de IJssel van Zutphen naar Doesburg. Met deelnemers uit heel Brabant werd dit een heerlijke dag: mooi weer, goed verzorgde lunch met EMA-kroket, boottocht over de IJssel met een 'spetterend' optreden van MarieChristien en een afsluitend diner in het Brabantse land. Een dagtocht die in samenwerking met EMA-Busreizen in 2018 en de jaren erna herhaald gaat worden, twee keer per jaar en in steeds andere opzet!

Augustus 2017

November 2017

Lancering 'Ritme'

Het leven wordt gevierd. Veelal zelfgeschreven liedjes over het ritme van het leven, ze maken de mensen bewust van de glans van de gewone en herkenbare dingen van alledag. Een stukje herkenning laat jou weer even glimlachen. Die lach en die traan, zo kenmerkend voor MarieChristien! 'Ritme' komt terug in 2018 en daarna!

Mei 2018

Lancering 'Meer dan Maria'

Voor wie denkt dat MarieChristien alleen Maria-liedjes zingt, is deze theatervoorstelling een bijzondere muzikale verrassing. De titel zegt het al: ‘Meer dan Maria’. Deze sprankelende podiumvrouw laat u genieten van datgene wat zij het gehele jaar door aan haar publiek presenteert. Een jaaroverzicht in vogelvlucht. Haar bijzondere eigen bewerkingen van verschillende Maria-nummers zullen een subtiele versiering zijn. Het is immers de Mei-maand. Maar MarieChristien is ‘Meer’. U gaat een hartverwarmende middag of avond tegemoet. ‘Meer dan Maria’ op een unieke, eigen en innemende manier.

Mei 2018

Juni 2018

Lancering 'Grenzeloos MarieChristien 2.0'

Grenzeloos MarieChristien 2.0 is een compleet nieuwe show die het gehele jaar door inzetbaar is. MarieChristien maakt met haar publiek een bijzondere reis van nostalgie en herkenbaarheid. Steeds weer klinkt het 'Oh ja' door de zaal. Er wordt massaal meegezongen. Een fantastische voorstelling die de mensen weer volop doet genieten van herinneringen aan mooie tijden. Gezelligheid en veel interactie met het publiek. De mensen zijn er echt even helemaal uit

Juni 2018

Derde FAN-dag in Zeeland (N.Br.)

De FAN-dag blijft een tweejaarlijks gebeuren; op 17 juni 2018 ontmoeten de deelnemers van de derde fanreis (2017) en eerdere fanreizen een aantal nieuwe enthousiaste fans. Cafe-zaal Eetcafe 't Oventje was voor de derde keer de gastvrije locatie waar deze eendaagse fan-gebeurtenis plaats vond. Een sprankelend optreden van MarieChristien, waaronder vele verzoeknummers, koffie, drankjes en een afsluitende, goed verzorgde BBQ maakten samen deze dag tot een onvergetelijke herinnering! De vierde fanreis naar Hotel Alpin in Schmallenberg (Sauerland) van 27 juni tot en met 1 juli 2019 werd aangekondigd en vol=vol.

Juni 2018

November 2018

Album Pure Kracht

In Theater Markant in Uden (N.Br.) presenteerde MarieChristien haar 9e CD-album. De titel: Pure Kracht. De CD werd gepresenteerd in de vorm van een speciale live theater-voorstelling met een zestal muzikanten. De CD, die werd geproduceerd in samenwerking met Pieter van Schooten (Zeeland, N.Br.) is onvermoed mooi: ze bevat een aantal 'pareltjes', zoals MarieChristien het zelf zegt! De CD kunt u bestellen via een mail naar info@mariechristien.nl.

Mei 2019

Mei 2019 Lancering 'Het mooiste van Maria'

Een voorstelling over de vrouw, de moeder, met tussendoor natuurlijk MarieChristien's prachtige Maria-liedjes. Het publiek beleeft een vleugje verlangen en heimwee. MarieChristien laat het publiek er op haar eigen ongedwongen wijze weer van genieten.a.

Mei 2019

Juni 2019

Lancering 'Eurovision 2020'

Het Eurovision Songfestival in 2020 naar Nederland! MarieChristien haalt in deze verrassende voorstelling samen met u de songfestival-geschiedenis weer naar boven. Kent u ze nog? Een unieke combinatie van treffende, bekende nummers én eigen werk.

Juni 2019

Vierde FAN-reis naar Duitsland

Opnieuw gearriveerd in Enjoy-hotel Alpin in Schmallenberg (Sauerland) kon dit fanweekend weer losbarsten. Het was als vanouds een fantastisch weekend, met veel activiteiten en muzikale hoogstandjes, met MarieChristien als animator en stralend hoogtepunt. Enjoy deed de rest, fantastische bediening en gastvrijheid, met dank aan Roy Swartjes en zijn team! Cor Labots Personenvervoer (Berkel en Rodenrijs) verzorgde het busvervoer.

Juni 2019

December 2019

Lancering 'Het gevoel van december'

Een sfeervolle wintervoorstelling die precies past bij de tradities van de decembermaand en goed aansluit bij het nieuwjaar.

April 2020

Terrasconcerten

Als gevolg van de uitbraak van de corona-pandemie 'ging Nederland op slot'. Binnen-optredens waren niet meer toegestaan, de agenda werd leeggeveegd. Al snel werd gevraagd om buitenconcerten, een terrasoptreden of in de binnentuin. MarieChristien ontwikkelde daarvoor een speciaal programma, in diverse varianten. En met succes! MarieChristien bracht muzikale vitaminen naar zorginstellingen verspreid over het gehele land; ze haalde de 'opgesloten' bewoners uit hun isolement en bracht weer een beetje levensvreugd. Muziek doet leven!

April 2020

Juni 2020

Vierde FAN-dag (geannuleerd)

Alweer de vierde fan-dag: ze was gepland in Café-Zaal 't Oventje in Zeeland. Eten, drinken, herinneringen ophalen en een muzikaal optreden van MarieChristien in een informeel samenzijn; details van de vijfde fanreis zouden worden bekend gemaakt: in 2021 is het de bedoeling om naar de Moesel-regio te gaan. De fan-dag is geannuleerd vanwege de corona-beperkingen, jammer...., maar veiligheid en gezondheid vóór alles!!

Augustus 2020

Een muzikaal kado!

De buitenoptredens krijgen een vervolg binnen. De basis van de terrasconcerten wordt gebruikt voor het optuigen van de nieuwe voorstelling 'Een muzikaal kado'. Bedoeld om met name de zorginstellingen toch te kunnen bedienen met een heerlijke voorstelling met daarin herkenbare liedjes en veel zelfgeschreven nummers, en voorzien van passende sfeerbeelden, geprojecteerd op een groot scherm. De voorstelling vliegt voorbij.

Augustus 2020

Mei 2021

Eurovision 2021

Een 'waanzinnige' muzikale voorstelling waarin 65 jaren Songfestival-herinneringen voorbij 'vliegen'. Verrassend zoals MarieChristien de muzikale hoogtepunten uit de songfestivalgeschiedenis weet te koppelen aan feitelijke 'weetjes' en een aantal sprankelende nummers ten gehore brengt. Na afloop van de voorstelling bent u weer helemaal op de hoogte, de liedjes blijven nog lang hangen in de herinnering; wat een feest!

Juni 2021

Een muzikaal kado 2.0

Het kon niet uitblijven: de voorstelling 'Een muzikaal kado', gestart na de tuin- en terrasconcerten van 2020, kreeg zo'n warm onthaal dat ze vanaf juni 2021 in een nieuw jasje wordt voortgezet. Nieuwe nummers zijn toegevoegd, het is een muzikaal feest. E weer bewijst MarieChristien: 'Muziek doet leven'. Een voorstelling voor zowel binnen als buiten; binnen in combinatie met een fraai stukje decor en passende sfeerbeelden-projectie. Een aanrader!!

Juni 2021

Oktober 2021

Jubileum-fanreis (5e) naar Duitsland

Jawel, de vijfde fanreis wordt een feit. Gestart in 2013 gaan we nu voor de vijfde keer op reis, samen met MarieChristien en haar trouwe fans; het wordt een Jubileum-reis. Een all-inclusive busreis naar de Moezel, het gezelschap gaat naar Hotel Zur Krone in Oberfell nabij Cochem (een van de Enjoy-hotels waar het altijd goed toeven is). Het werd een fan-reis met veel muzikaal vertier en leuke uitstapjes;, natuurlijk ook naar Cochem. Cor Labots Personenvervoer (Berkel en Rodenrijs) verzorgde wederom het busvervoer.

Juni 2022

Een zonnig muziekfeest

Dé juiste ingrediënten voor het juiste vakantiegevoel: zon, zee, vrienden en muziek. Het wordt allemaal bezongen in deze heerlijke voorstelling vol anekdotes en herkenbaarheid. Veel interactie met het publiek.

Juni 2022

Juli 2022

Zesde fanreis naar Duitsland

Opnieuw naar Hotel Zur Krone, in de Moezel; maar nu in de zomer! Een warm weerzien met Jorn Gooren en zijn team. Opnieuw een fantastische reis met een afwisselend programma. Cor Labots Personenvervoer uit Berkel en Rodenrijs verzorgde het busvervoer, opnieuw naar volle tevredenheid.

December 2022

Opening 'Theater Thuis'

Een lang gekoesterde wens ging in vervulling. MarieChristien opende haar 'Theater Thuis' met een wintervoorstelling. Gratis koffie en thee vooraf, en dat beviel zo goed: bij alle Theater Thuis-voorstellingen, verdeeld over het jaar, wordt vanaf 45 minuten vooraf gratis koofie en thee geschonken. Kijk op de site voor actuele data.

December 2022

Juli 2023

Fan-dag bij MarieChristien thuis

Op een regenachtige dag toch ontvangst bij MarieChristien thuis. Vanwege Corona kon de fandag niet doorgaan in 2020, 2021 en 2022, dus we keken uit naar een nieuwe fan-dag! In een prachtige tuin-setting met twee tenten werd het een heerlijk weerzien met fans en mensen die van MarieChristien's muziek houden. Een gevarieerd optreden, koffie, thee en andere drankjes en afgesloten met 'de frietkar'.

September 2023

Een bijzondere prinsjesdag

In aanloop naar en op Prinsjesdag. Gericht op deze jaarlijkse traditie van hoedjes en troonrede.

September 2023

Oktober 2023

Zevende fan-reis naar Duitsland

van 9 tot en met 13 oktober werd alweer de 7e fanreis verzorgd. Deze keer naar Hotel Park Nieheim in Nieheim, in samenwerking met All-In Hotels, op basis van all-inclusive. Met o.a. de introductie van een nieuwe voorstelling: 'Tegeltjeswijsheid'. Opnieuw een divers programma: karaoke-avond, Belgische bingo, sport- en speldag, enkele uitstapjes en een sprankelende voorstelling door MarieChristien. Het busvervoer werd verzorgd door ZDS uit Zoetermeer, naar tevredenheid!

Oktober 2023

Tegeltjeswijsheid

Wie kent ze niet, de tegeltjes met de meest uiteenlopende wijsheden. MarieChristien maakte een programma vol herkenning, nostalgie en grappige anekdotes. Deels herkenbare medleys en deels eigen werk in een perfecte balans. Veel interactie en vooral eigentijds. Een luchtig programma dat zorgt voor een enorme glimlach!

Oktober 2023

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
Datum : donderdag 2 mei 2024
3
4
5
7
9
11
Datum : zaterdag 11 mei 2024
13
Datum : maandag 13 mei 2024
14
15
Datum : woensdag 15 mei 2024
16
Datum : donderdag 16 mei 2024
17
Datum : vrijdag 17 mei 2024
18
Datum : zaterdag 18 mei 2024
19
20
21
23
Datum : donderdag 23 mei 2024
24
Datum : vrijdag 24 mei 2024
25
Datum : zaterdag 25 mei 2024
26
27
Datum : maandag 27 mei 2024
29
Datum : woensdag 29 mei 2024
30
31
Datum : vrijdag 31 mei 2024

Binnenkort

27
mei
Beauraing
Date: 27 mei 2024, 13:30

29
mei
Arnhem
Date: 29 mei 2024, 14:30

Contactinformatie

MCV Entertainment

Hoge Randweg 18

5408 NB VOLKEL

info@mariechristien.nl

0413-274250